hfse-hendi-termekek-webaruhaza

Fizetés és szállítás

Fizesd ki rendelésedet ahogy Neked a legmegfelelőbb és válaszd a Számodra legkényelmesebb szállítási lehetőséget.

Fizetési lehetőségek

Bankkártyával online

Rendelésedet bankkártyával is fizetheted, online a rendelési folyamat során. A bankkártyás fizetés a SixPay Payment Services biztonságos fizetési megoldása biztosítja. Többet megtudhatsz a biztonságos bakkártyás fizetés előnyeiről a Tájékoztatók & Szabályzatok menüpontban. Az online bankkártyás fizetésnek nincs többletköltsége, a fizetési mód használata ingyenes.

PayPal online fizetés

Rendelésedet PayPal számládról is rendezheted. A PayPal fizetési módnak nincs többletköltsége, a fizetési mód ingyenes.

Utánvétel

Rendelésedet fizetheted a csomag átvételekor a futár részére is. Utánvételes fizetési mód választása esetén rendelésedet a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával is kifizetheted, ezt a rendelési folyamat során nem szükséges külön jelezni, elegendő ha az utánvétel fizetési módot választod.

A fizetési mód díja: 290 Ft

Raklapos vagy nagyobb méretű, súlyú termékek rendelése esetén utánvétellel történő fizetés csak készpénzben lehetséges. Bizonyos területeken a raklapos küldemények utánvét kezelése nem lehetséges, ebben az esetben a teljes rendelési értékről díjbekérőt állítunk ki.

Szállítási lehetőségek

Házhozszállítás

A HENDI kiseszközök és gépek kiszállítása a GLS futárszolgálattal történik. A szállítási idő 1-8 munkanap. Azon termékek esetében ahol az azonnal elérhető készlet szerepel a szállítás a következő munkanapra történik a 14 óráig leadott rendelések esetében.A házhozszállítás bruttó 25 000 Ft rendelési érték felett INGYENES, az ez alatti rendelési érték esetében bruttó 1 290 Ft.

A házhozszállítás kiegészíthető egyéb kényelmi szolgáltatásokkal.

A nagyobb súlyú HENDI gépek és raklapos rendelések kiszállítása szállítmányozási céggel történik és a szállítási idő 1 munkanappal meghosszabbodik.

Csomagpontra kézbesítés

A HENDI kiseszközök és gépek a GLS csomagpontokra kézbesítve is rendelhetők. A szállítási idő 1-8 munkanap. Azon termékek esetében ahol az azonnal elérhető készlet szerepel a szállítás a következő munkanapra történik a 14 óráig leadott rendelések esetében.

A csomagpontra kézbesítés bruttó 25 000 Ft rendelési érték felett INGYENES, az ez alatti rendelési érték esetében bruttó 990 Ft.

Személyes átvétel

Az online rendelt HENDI kiseszközök személyes átvétele a nagy terheltség miatt jelenleg nem lehetséges. A HENDI gépek átvétele időpontfoglalást követően lehetséges. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy csak az üzletünkben is elérhető HENDI gépek állnak azonnal rendelkezésre, a raktáron lévő gépek esteében maximum 3-5 munkanap várakozási idő szükséges amíg a gép üzletünkből átvehető. Üzletünk bejelentkezés alapján látogatható, időpontfoglaláshoz és bővebb információkért kattints ide

Visszahívás kérése

Kérjük, add meg a lenti adatokat, és nemsokára visszahívunk!