hfse-hendi-termekek-webaruhaza

Terméktámogatás

Egy HENDI gép vagy HENDI kiseszköz vásárlásával egy olyan terméket vásárolsz, aminek tervezését és gyártását gondos minőségellenőrzés előzte meg és ez a gondoskodás a termék teljes életútját végig követi. Minden HENDI eszközt gasztronómiai felhasználásra terveztek. Ahhoz, hogy új HENDI géped és HENDI kiseszközöd hosszú ideig megbízható terméked lehessen örömmel nyújtunk segítséget a megfelelő használathoz, ápoláshoz és karbantartáshoz.

Használati utasítások

Minden HENDI gép rendelkezik angol, német, holland, lengyel, francia, olasz, orosz, román és görög nyelvű használati utasítással, amit a vadonatúj HENDI géped csomagolásában találhatsz meg. Nagy erővel dolgozunk azon, hogy a magyar nyelvű használati utasítások is már az új HENDI gépedbe csomagolva lehessenek elérhetőek, de jelenleg a magyar nyelvű használati utasításokat online tudod letölteni a hfse.hu weboldalon. A HENDI használati utasítás letöltésének leggyorsabb módja, ha a termékadatlap letöltések menüpontjából éred el a magyar nyelvű kezelési utasítást. Ha nem találod magyar nyelven a HENDI gép használati utasítását csak jelezd nekünk e-mail-en vagy telefonon és szívesen elküldjük Neked.

Anyagok és jellemzőik

Ismerd meg a különböző anyagok jellemzőit, hogy a lehető legjobb használati élményt és tisztítási eredményt érhesd el. Az ezzel kapcsolatos ismertetőnk ide kattintva letölthető.

Tanúsítványok

Minden HENDI gép és HENDI kiseszköz megfelel az érvényben lévő európai irányelveknek és rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal. A HENDI tanúsítványok elérsének leggyorsabb módja, a termékadatlap letöltések menüpontjának felkeresése a hfse.hu HENDI webáruházban. Ha nem találod a keresett tanúsítványt lépj velünk kapcsolatba és szívesen elküldjük Neked.

Alkatrész utánpótlás

Egyes esetekben HENDI szerviz beavatkozása nélkül is kicserélheted elhasználódott HENDI alkatrészedet, tipikusan kapcsolókat, lábakat, karokat, matricákat, stb. Ha van saját szervizes kapcsolatod a HENDI szerviz bevonása nélkül is javíthatod HENDI gépedet, amihez bármilyen elérhető HENDI alkatrész rendelkezésedre áll. A HENDI alkatrészek azonosításának leggyorsabb módja, ha a termékadatlap letöltések menüpontjában letöltöd HENDI géped robbantott rajzát és a HENDI alkatrész kódjára rákeresve azt azonnal megrendeled HENDI webáruházunkban vagy továbbítod rendelésedet bármely vevőszolgálati elérhetőségünkre.

Szerviz

A garanciális HENDI gépek szervizelése háztól-házig garanciaszolgáltatással történik, vagyis ha új HENDI géped a törvényben meghatározott jótállási időn belül meghibásodik ingyenesen elszállítjuk, megjavítjuk vagy kicseréljük és vissza szállítjuk Neked. Ettől eltérően a nagyobb HENDI gépek garanciális szervizelését 72 órán belüli ingyenes kiszállással jellemzően már a helyszínen azonnal elvégezzük. Garanciális időszakon túli HENDI gépek szervizelésével is fordulhatsz hozzánk.

Tudj meg többet HENDI szerviz szolgáltatásunkról vagy jelentsd be egyszerűen HENDI géped meghibásodását a hfse.hu HENDI webáruház Kapcsolat és támogatás / Szervizbejelentés menüpontjában.

Beüzemelés

Alapesetben a HENDI gépek beüzemeléséhez nem szükséges szakember segítsége, egyes HENDI gépeknél azonban víz, villany vagy gáz szerelő bevonása szükséges lehet. A HENDI webáruházban és HENDI katalógusokban, kiadványokban és akciós brossúrákban feltüntetett árak beüzemelési költséget nem tartalmaznak. Ha szükséged van segítségre vagy nincs megfelelő szakember aki a beüzemelést elvégzi Nálad csak vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen ajánlunk Neked lehetőségeket.

Oktatások & tréningek

Támogatjuk tudásodat és séfeink örömmel állnak rendelkezésedre egyéni képzéssel bármilyen HENDI gép vagy HENDI kiseszköz kiválóbb használata érdekében. Legjellemzőbb egyéni képzési lehetőségünk a Sous Vide technológiához kötődő oktatásaink.

Az egyéni képzések, tanácsadások külön díjazás ellenében érhetőek el. Kérj bővebb információkat elérhetőségeinken.

Rendszeresen szervezünk csoportos oktatásokat, képzéseket is magyarországi helyszíneken. Ezeket a tematikus képzéseket jellemzően nem hirdetjük, információkat és VIP HENDI meghívót hírlevél feliratkozóknak vagy / és kiemelt partnereinknek biztosítunk.

Visszahívás kérése

Kérjük, add meg a lenti adatokat, és nemsokára visszahívunk!