hfse-hendi-termekek-webaruhaza

Projekt ajánlatkérés

Tervezz HENDI eszközökkel és gépekkel! Örömmel támogatjuk még kedvezőbb árakkal új éttermek, szállodák, büfék, kávézók nyitását vagy meglévő vendéglátóegységének felújítását. Ha több mint 30 féle HENDI termék vásárlását tervezed és/vagy a beszerzés tervezett értéke a nettó 1 000 000 Ft-ot meghaladja kérjük vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot az info@hfse.hu címen vagy használd az árajánlatkérés funkciót HENDI webáruházunkban.

Szívesen készítjük el egyedi ajánlatodat, minden ajánlatkérésre általában 1 munkanapon belül válaszolunk. Pályázati ajánlatok készítését, valamint általános ajánlatkéréseket csak olyan esetben tudunk fogadni, amennyiben a HENDI termék kódszáma vagy leírása az ajánlatkésben egyértelműen azonosítható.

Pályázati tanácsadással örömmel állunk rendelkezésedre és kedvező lízing konstrukciók is elérhetőek.

Kiemelt Partnereink részére a kedvezőbb átadási árak mellett rövidebb szállítási határidőket, egyénre szabott fizetési és szállítási kondíciókat tudunk kínálni. Kiemelt Partnereinkkel a közös munkát dedikált kapcsolattartó segíti, így az ajánlatadás, rendelésfelvétel és a rendelések kiszolgálása közvetlenül, gyorsan és kényelmesen megoldható a saját kapcsolattartón keresztül.

Iskolák, szakintézmények, kórházak részére támogatási programunk keretében egyedi konstrukciók állhatnak rendelkezésre, illetve a HENDI webáruházban kínált fizetési módokon túl szerződött partnereink részére átutalással történő fizetés is lehetséges. Kérjük, hogy amennyiben még nem vagy szerződött Partnerünk fordulj hozzánk a vevőszolgálati elérhetőségeink valamelyikén.

Visszahívás kérése

Kérjük, add meg a lenti adatokat, és nemsokára visszahívunk!