Sonkatartó állvány, HENDI, 595x215x(H)300mm - HENDI 499948
Nincs raktáron
144.540 Ft (113.811 Ft + ÁFA)
Nincs raktáron
E-mailt kérek, ha a termék újra elérhető.
Árajánlat kérése
Ingyenes szállítás
25 000 Ft felett
Áruhitel 0% THM
Lízing 0% önerő
1 év garancia
3% visszatérítés
- Részletek
- Letölthető dokumentumok
- Videó
- Szállítás és fizetés
A HENDI ham tartó tökéletes eszköz a spanyol sonka (Jamon Serrano vagy Iberico) hatékony és kényelmes szeleteléséhez. A „Jamonera” néven is ismert tartó a sonkát stabilan tartja a faragási folyamat során, lehetővé téve az egyenletes, nagyon vékony szeletek vágását. A sonka helyzete könnyen beállítható, hogy minden egyes húsdarabot elérjenek.
Strapabíró és stabil konstrukció rozsdamentes acélból
A tartóelem szöge állítható
A sonka rögzítőgyűrűje elfordul a sonka egyszerű áthelyezéséhez
Precíz szeletelés: stabil elhelyezést biztosít a nagyon vékony szeletekre történő könnyű vágás érdekében
Állvány és alap rozsdamentes acélból, szaténbevonattal.
A sonkát két csavarral rögzítjük, egyet a gyűrűben (ø80 mm). A gyűrű segítségével a sonkát elforgathatja, így minden húsdarabhoz könnyen hozzáférhet.
Az elemet egy dönthető rendszerrel megtartva.
A rögzítőcsavarok közötti távolság: kb. 480 mm.
Az alap méretei: 570x215x(H)35 mm.
Önálló összeszereléshez (a készlet hatszögletű kulcsot tartalmaz).
Szállítási idők:
Azonnal raktáron: 1-2 munkanap
Raktáron: 3-5 munkanap
Rendelésre: 5-8 munkanap
Szállítási lehetőségek:
Házhozszállítás: 1 290 Ft / 25 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes
GLS csomagpont: 990 Ft / 25 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes
Fizetési lehetőségek:
Bankkártyás fizetés online
Utánvétel (fizetés készpénzben vagy bankkártyával a futárnak áruátvételkor)
Előreutalás
PayPal
Üzletünkben történő átvétel:
Ha azonnal raktáron elérhetőséget látsz a HENDI terméknél, akkor az átvétel azonnal lehetséges, más esetben várd meg értesítésünket az átvételhez.
Üzletünkben bankkártyával és készpénzben is fizethetsz.
Üzletünkben történő átvétel ingyenes.
Részletesebben a fizetés és szállítás menüpontban tájékozódhatsz a lehetőségekről.