hfse-hendi-termekek-webaruhaza

Visszaküldés

Ha nem vagy elégedett vadonatúj HENDI gépeddel vagy HENDI eszközöddel visszaküldheted hozzánk és a teljes vételárat visszatérítjük Neked.

A visszaküldésre 30 nap áll rendelkezésedre.

Még nem használt terméket tudunk csak visszavenni, amihez az eredeti csomagolás sérülésmentesen rendelkezésre áll. Ha vásárlásod cégnévre történt a visszatérítés egyéni mérlegelés alapján – vásárlási utalvány formájában lehetséges. Felhívjuk figyelmeteket, hogy cégnévre történő vásárlás esetén a visszatérítés nem kötelező érvényű, így bizonyos esetekben megtagadható.  

A visszaküldéshez kérheted kényelmi szolgáltatásunkat is és így mi küldjük a futárt Hozzád, neked csak szállításra készre kell csomagolnod a visszaküldeni kívánt HENDI terméket. A szolgáltatás díja 4 990 Ft, mely a visszatérítendő összegből kerül levonásra. Ha küldeményed raklappal vagy XXL szolgáltatással érkezett Hozzád a visszaküldésre egyedi ajánlatot küldünk, kérlek keress fel minket vevőszolgálati elérhetőségeinken.

Ha közvetlenül Te küldenéd vissza hozzánk a terméket kérjük figyelj rá, hogy a termék csomagolására ne tegyél közvetlenül matricát, ragasztószalagot vagy bármely olyan csomagolást ne alkalmazz, amitől a termék vagy a termék csomagolása sérülhet. A nem megfelelően csomagolt termékek saját visszaküldés esetén csak értékcsökkentett áron kerülhetnek visszatérítésre. Saját visszaküldés esetén a megfelelő dokumentálás érdekében csak futárszolgálatoktól vagy logisztikai cégektől veszünk át küldeményt. 

A visszaküldéshez kérjük add meg az alábbi adatokat, hogy igényedet rögzíteni tudjuk és a visszatérítést előkészítsük.

Ha bármi kérdésed van fordulj hozzánk és szívesen segítünk Neked!

Visszahívás kérése

Kérjük, add meg a lenti adatokat, és nemsokára visszahívunk!