hfse-hendi-termekek-webaruhaza

Visszaküldés

Ha nem vagy elégedett vadonatúj HENDI gépeddel vagy HENDI eszközöddel visszaküldheted hozzánk és a teljes vételárat visszatérítjük Neked.

A visszaküldésre 30 nap áll rendelkezésedre.

Még nem használt terméket tudunk csak visszavenni, amihez az eredeti csomagolás sérülésmentesen rendelkezésre áll. Ha vásárlásod cégnévre történt a visszatérítés egyéni mérlegelés alapján – vásárlási utalvány formájában lehetséges. Felhívjuk figyelmeteket, hogy cégnévre történő vásárlás esetén a visszatérítés nem kötelező érvényű, így bizonyos esetekben megtagadható.  

A visszaküldéshez kérheted kényelmi szolgáltatásunkat is és így mi küldjük a futárt Hozzád, neked csak szállításra készre kell csomagolnod a visszaküldeni kívánt HENDI terméket. A szolgáltatás díja 1 290 Ft, mely a visszatérítendő összegből kerül levonásra.

Ha közvetlenül Te küldenéd vissza hozzánk a terméket kérjük figyelj rá, hogy a termék csomagolására ne tegyél közvetlenül matricát, ragasztószalagot vagy bármely olyan csomagolást ne alkalmazz, amitől a termék vagy a termék csomagolása sérülhet. A nem megfelelően csomagolt termékek saját visszaküldés esetén csak érték csökkentett áron kerülhetnek visszatérítésre. 

A visszaküldéshez kérjük add meg az alábbi adatokat, hogy igényedet rögzíteni tudjuk és a visszatérítést előkészítsük.

Ha bármi kérdésed van fordulj hozzánk és szívesen segítünk Neked!